Ytspänning

Jag har lite fullt upp för tillfället. Om ni undrar varför jag inte hör av mig så ofta. Nu för tiden. Mitt glas är liksom varken halvtomt eller halvfullt just nu. Det är fullerullfullt. Typ ytspänning. Men det är klart. Bättre med ytspänning. Än ingen spänning alls. 
 
Men jag får väl göra som jag brukar göra. När glaset är fullerullfullt. Hälla ut en skvätt onödigheter. Droppa bort några nödvändigheter. Tappa ur lite tråkigheter. Och skvätta ut en smula roligheter. Tills glaset är sådär lagom fullt.
 
För så är det ju med glas. I alla fall timglas. Att om det är helt fullt. Fullerullfullt. Så hjälper det inte ens att man vänder upp och ner på sig. Det händer liksom...ingenting. 
 
Så nu tänkte jag ge även er kära bloggläsare lite spänning. Inte ytspänning dock. Utan mer "undrar-när-hon-ska-skriva-nästa-gång-spänning". För nu blir det ett inlägg lite då och då bara. Under ett litet tag framöver i alla fall. Jag måste ju skvätta ut även lite roligheter. Tyvärr. För ska man leva för fulla muggar. Så får man inte ha för fulla glas. I alla fall inte fullerullfulla.
 
 
Vadårå. För oss som är ytligt bekanta är ytspänning bara spännande.