Lördag med fart

Helgen var en fartfylld helg. I alla fall lördagen. Stefan med bror var ute i skogarna i Norrtäljetrakten och körde en Simspring. Eller Swimrun som det heter. Det är en tävling där man springer en bit. Sen simmar man. Springer en bit. Sen simmar man. Springer en bit. Sen...ja ni förstår kanske. De höll på i ungefär sex mil. Inklusive simningarna.
 
Själv funderade jag att köra en Svimrun. Man springer en bit. Sen svimmar man. Springer en bit. Sen svimmar man. Springer en bit. Sen...ja ni förstår kanske. Jag skulle väl hålla på i ungefär sex minuter. Inklusive svimningarna. Så jag höll mig hemma istället. Och lät proffsen sköta simspringandet.
 
På min fartfyllda lördag körde jag istället en Loppshop tillsammans med Sara och Johanna. Först gick vi på loppis en stund. Sen shoppade vi. Sen..eller ja. Det var väl det. Men himla bra saker hittade vi på loppisen i alla fall. En fantastiskt fin teservis till exempel. Som vi ska ha på landet. Om vi dricker te? Nä. Men om ni kommer och hälsar på oss nere i skogen så lovar jag att jag bjuder på en kopp vin. Eller en kopp läsk. Eller en kopp lasagne. I en fantastiskt fin teservis.
 
En kopp gin och tonic någon?