Hihi jag har tagit din blogg

Tanken var väl att jag skulle ta över mammas jobb idag. Ni vet, kladda på papper, snurra lite på stolen, leka att jag förstår men egentligen inte har någon aning. Och så vidare. Men klockan var så väldigt tidigt imorse och jag var så väldigt trött, därför fick mamma ha sitt kontor för sig själv idag.
 
Istället tänkte jag att jag kunde låna lilla toyotan. Åka runt lite. Träffa på farbror polis som då skulle inse att jag inte har något körkort. Bli tagen, få betala böter och sedan komma hem till en arg mutti som inte alls skulle tycka att jag var en såndär sötskurk längre. Nej, ingen bra idé. Dammsugaren eller smutstvätten ville jag inte heller låna för det är helt enkelt tråkigt. Och jag gillar inte tråkigt.  
 
Därför fick mammas blogg bli mitt nästa offer. För ett tag i alla fall. Jag ska bara känna hur det är att vara mamma för en fredagskväll. Lukta lite, smaka lite. Sitta i fåtöljen (som man annars inte kan göra utan att få onda blickar), blogga med datorn i knäet, ha benen i kors på fotpallen och missa hälften av den serie som resten av familjen kollar på. 
 
Så hej mamma! Ikväll har jag lånat din blogg. Och din fåtölj. Och din fotpall. Jag har även dina strumpor på mig och jag har missat ca 50% av den serien som ni just nu kollar på. Så från och med nu kan ni kalla mig för mutti. Eller i alla fall reservmutti. Mutti 2.0. Hihi.

Hälsningar, din dotter.