Paketöppning

Så kul att öppna paket redan i början på november. Kulkul. En hel låda full med burkar. Som har fått flytta från sin förre ägare till en ny.
 
Från någon som aldrig förstod deras vackra och täta inre skönhet. Utan bara såg deras plastiga yttre. Till någon som blev lika glad som gladpack. Eller som en före detta plastburksberoende som återfunnit meningen med burken. 
 
Dagen idag ska därför ägnas till att sortera bort utbölningsburkar ur skåpet. Burkar som inte hör hemma i Tupperwaresektens värdefulla skara. Burkar som kan köpas av vem som helst från vilken butik som helst. Burkar som knappt förtjänar att kallas burkar. Oj. Nämen hoppsan. Nu går det visst över styr här. Får nog lugna ner mig lite. Innan jag blir helt rabiat och börjar tugga rabarber.
 
Jag tror bestämt att de andra burkarna får vara kvar. Och stå där sida vid sida med sina burkbrorsor. Använda varandras lock. Och må finfint ihop. Jag får helt enkelt lösa det på något annat sätt. Så du Stefan. Vi måste bygga ut köksskåpen litegrann. Så vi får plats med all plast. Det är väl okej?
 
 
Men asså. Blir inte alla glada av att se en sån här samling? Eller är det bara jag? Eller förresten. Säg inget. Jag vet redan. Innerst inne.