Balkongchill

Igår kände jag att det saknades något på vår balkong. En riktig chillplats. Grillplats har vi. Men ingen plats för chill. Visserligen har vi två stycken stolar som man kan halvchilla lite i. Men det räcker ju inte. Om man är fyra personer. Som vill helchilla. Sen har vi bara bänkar att sitta på. I trä. Och på en träbänk blir inte chillet långvarigt. Om man inte vill få en rumpa lika stum som brädstump . Och en rygg lika krökt som en rökt räka.
 
Och nu när det ändå var Mors dag. Då jag får bestämma hela dagen. Och inte bara tro att jag bestämmer hela dagen. Som det är alla andra dagar. Så passade jag ju på. Och bestämde att vi skulle åka och köpa en chillsoffa. Så det gjorde vi.
 
Sju svärord, fem stickor i vardera knä, ett blåmärke i vänsterhanden samt fyrtioåtta skruvar senare. Så hade vi en soffa redo för chill. En soffa som jag tänkte slänga mig i när jag kom hem från jobbet idag. Njuta av värmen ett tag före middagen. Och vad hände då. Exakt precis ungefär när jag kom hem för att slänga mig i den chilligaste chillsoffan som någonsin chillat på vår balkong. Det blev kallt. Kylskåpskallt. Eller kanske lite varmare. Typ grönsakshyllan. Men jag ska fankelanken chilla i min soffa ändå. Sådeså.
 
Mmm. Så skönt.