Oturist

Fredagen den trettonde. Kunde ju slutat hur som helst. Men det gjorde den inte. Den slutade med två glas vin. Och fyra och en halv veckors semester. En ganska så finfin otursdag.
 
Men det är ju tur att man inte lider av paraskavedekatriafobi. Fobi för fredagen den trettonde. Då hade man ju legat och skakat under en filt idag. Och missat både två glas vin. Och början på fyra och en halv veckors semester.
 
Och till alla er skrockfulla. Och eventuella paraskavedekatriafobiker. Så kan jag meddela att det enligt statistiken faktiskt inte alls sker fler olyckor på fredagen den trettonde. Tvärtom. Det sker sju procent färre olyckor under fredagen den trettonde än en genomsnittlig dag. Så för tusan alla skrockisar. Och eventuella paraskavedekatriafobiker. Släng av er filten och ge er ut i livet. Speciellt på fredagen den trettonde. Gå mot röd gubbe. Klappa en huggorm. Köp en varmkorv från en skum korvgubbe. Det är ingen större fara. Inte idag. På måndag däremot. Då kan ni ligga och skaka under en filt. För då är risken för olyckor störst. Precis som alla andra måndagar. Och dessutom. Så är måndagar ändå så himla typiskt måndagiga. Att det är lika bra att ligga kvar hemma under en filt. Oavsett om man är paraskavedekatriafobiker eller inte. 
 
 
#1 - - Nina:

Jag bytte mitt årskort på t-banan mot dotterns skolkort som gäller 7-19 vardagar för skolbarn tom 16/6 och inget annat. MEN hon skulle ju på SUMMERBURST på gärdet, va borta till 5 på morgonen o jag skulle ju BARA till jobbet, där ligger man i underläge direkt, vaddå tjäna pengar när man bara kan ha KUL!!!!

Svar: Haha, ja det finns ju prioriteringar (HALLÅ!). Men hon gjorde ju en rätt schysst deal måste jag säga. Så hon hade ju onekligen tur idag :)
mutti / Cecilia Klöfverskjöld Nyberg