Pragmatisk

Idag har vi gjort Prag. En fantastisk stad. Vi har avverkat drygt en och en halv mil. På gående fot. Med gymnastiksko på. Fullt med vackra byggnader, Och mysiga strosområden. Och god mat. Och god öl. Billigt är det också. Fantastiskt pragiskt. Så för tusan. Åk hit. Om ni inte redan gjort det. Gördetgördetgördet. Imorgon åker vi vidare till Berlin. Tjing!
 
 
Torget där vårt hotell ligger. Mitt in the middle of the smet. Kolla in Draculanästet där i bakgrunden. 
 
 
Lång uppförsbacke var det här. Men det ligger både en vacker katedral och ett palats där uppe. Och det vill man ju inte missa. Och inte den pragiska utsikten heller.
 
 
Katedralselfie. Hm. Är det katedralen som är liten. Eller mitt huvud som är stort. Kan man undra.
 
 
Ett sånt där fönster vill jag också ha Stefan. I sovrummet blir bra. Det fixar du snabbt. På ett decennium eller två.
 
 
Nu är vi nere igen. Katedralen syns där uppe. Dags att bege sig till de lite nyare delarna av staden. Med möjlighet till shopping. Men det är Stefan än så länge lyckligt omedveten om. Nu blev det bara en klänning och ett par byxor. Och det var bara för att jag fick hjärnsläpp när jag packade. Fick med mig tonvis med linnen och toppar. Men inget att ha till. Den som inga byxor har. Den får gå med rumpan bar. Eller köpa nya i Prag. Några strumpor, en pragisk pillerdosa och ett pragiskt halsband får också följa med hem.