Molnbråk

Om ni kommer ihåg den där vallgraven jag önskade mig av min man och hans bror. Så är det inte bara färdiggrävt nu. Utan tätning av husgrund och dränering är också klar. Vilket innebär att den för tillfället borttagna altanen nu kan läggas tillbaka igen. För när jag inte fick en krokodil till min vallgrav. Så fick det vara. Jag får väl skaffa en vandrande pinne istället. Och det ska väl gå bra. Så länge den är tryckimpregnerad.
 
Hur som helst skulle dagen idag bli en dag för altanåterställande. Vi fick tillbaka alla bärlinor. Men när vi efter vår lunchpaus skulle ut och skruva dit trallen. Så bestämde sig några jäkligt negativa moln. Att mucka med några positiva. Och det blev ett himla hallå. Så vi lade trallplanerna på hyllan. Till morgondagen.
 
Nu har ovädret lagt sig. Men så här sent på kvällen blir det ingen skruvning. Dessutom så verkar molnen fortfarande vara i luven på varandra. Som ni ser så håller det stora råttmolnet till höger ge det mindre molnet till vänster en redig utskällning så att han håller på att ramla baklänges. Bäst att vänta tills de är sams igen. Tror jag ska sätta mig på balkongen. Ta ett glas vin. Och hålla lite koll på dem. Molnvakt.