Backtobusiness

Jamen nu börjar man ju faktiskt komma tillbaka till GÅ. Dock utan att inkassera fyratusen.

Efter att ha vänt uppochner på både huset och vardagens alla rutiner under jullovet så börjar nu allting bli normalt igen. Så normalt det kan bli i vår familj, vill säga.

Ida har flyttat till egen lägenhet, Johanna har fått överta hennes lägenhet här hemma (dock med ingång inomhus istället för utomhus), Sofia-Idas hälsapåhemmaboende har flyttats till Johannas gamla rum och Sara fick dela upp sitt rum på två; ett sovrum och ett vardagsrum. Puh.

Stefan och jag har inte flyttat någonstans. Vi har fortfarande samma gamla sovrum som vi haft sen vi flyttade in. Kanske skulle vi testa att byta. Bara för att förnya oss lite menar jag. Undrar hur det vore att sova i vardagsrummet ett par veckor. Eller i köket. För barnen skulle nog inte bli så glada om vi flyttar in till dem. Eller? (Nej vet du vad. Nu är klockan tio, så nu får du släcka och stänga av datorn. Mamma måste sova.)

Nä. Vi får väl göra en flytt light istället. Kanske byta plats på våra sängar. Wow. Tänk att få sova på vänster sida istället för höger. Så spännande. Så pirrigt. Jag kommer nog ha svårt att somna ikväll. Exajting. 


Att flytta runt är jobbigt. Och tid tar det också.