söndagslugn

Åter en lugn helg. Med stillsamma sysslor. Lite plock. Lite sortering. En fika på eftermiddagen. Med den sedvanliga kvällsavrundningen i soffan framför TV:n, tillsammans med familj och chipsskål. Håhåjaja.

Vi har nu tagit tag i vår tråkvardagsmaträttsmeny och googlat fram en massa nya spännande och förhoppningsvis goda maträtter. Häromdagen blev det franska örtfärsbiffar med ugnsstekta grönsaker. Örtfärsbiffar -  Mamma Scans köttbullar: 1 - 0. 

Nu är det kanske dags att även ta tag i vår tråkhelgsysselsättning. Hitta på något mer spännande än att sortera strumphögar. Och rensa garderober. Lite mer exajting helgutflykt än en åktur till miljöstationen vid Åkermyntan.

Fast i och för sig. Igår åkte vi faktiskt till Vällingby. Och köpte nya vinterskor till Stefan. Det var kul. För det är ju det som är fördelen med att ha lite långtråkiga helger. Man blir extremt lättroad. När det väl händer något. Ni skulle bara se hur glad jag blev när jag nästan köpte ett par nya vantar.

Ja, ni förstår. Jag behöver hjälp. Förslag på helgaktiviteter som inte innehåller orden "tvätt", "rensning" eller "pantburkar" mottages tacksamt.


Äntligen är strumpberget sorterat.
Till vänster - strumpor som duger. Till höger - strumpor som suger.