Plötsligt händer det

Jag känner mig utvald. Och väldigt hedrad. Tänk. Av alla människor så valde han där uppe mig. Lilla mig. Ja, inte gud alltså. Utan fiskmåsen som bajsade på mitt huvud tidigare idag.

Så frågan är nu. Var det här min plötsligthänderdethändelse? Och i så fall - den enda för den här veckan, månaden eller året? Eller kanske i hela mitt liv? För vem är det som säger att en plötsligthänderdethändelse är positiv. "Ja asså sorry, han där vann en triljon men du fick måsskiten." Okej. Men tack ändå. För att jag fick känna mig utvald. 

Det kan också vara så att en negativ plötsligthänderdethändelse tar ut en positiv. Så att man i slutänden liksom har gått plusminusnoll. I så fall skulle det väl vara lämpligt att jag sprang och köpte en lott nu. Men det är klart. Den positiva motsvarigheten till en styck måsbajs i skallen, är väl bara en vinst på en sisådär femtio spänn. Eller en sydväst.

Jag tror jag låter min negativa plötsligthänderdethändelse stå inne ett tag. Och avvaktar inköp av lott några år. Efter bara några fler bajsnödiga måsar, spottande skator och kräkande ekorrar, så kommer jag att ha samlat ihop till en större vinst istället. Kanske uppåt en femhundra spänn. Eller ett regnställ. Med sydväst.Fler som råkat ut för flygande djurspillningar