Ketchupeffekt

Kanske finns de ändå. UFO:n alltså.

Nu har en svensk flygkapten siktat ett oidentifierat flygande föremål på ganska nära håll. Nära för honom alltså, för det befann sig på 1800 fot ovanför Söderköping. Spännande. Skulle det kunna vara. För det var inget "flying saucer". Det var en "flying sausage".

En stor svart flygande korv. Ja alltså ingen bajskorv. För en sådan kan man ju tänka sig faller genom skyn om en större örn nyss botats från en veckas förstoppning eller så. Utan en tio meter lång korv i plast eller liknande material.

Det här går naturligtvis min snurriga hjärna igång på. Vad ligger bakom denna...korv?

Det första jag tänkte på var att korven ingår i någon typ av terroristattack. Det har ju talats mycket om Khadaffis senapsgas. Vad kan man förvänta sig då, om inte en korv. Med lite ketchupeffekt kan man ju bli till mos av en sådan också. Dessutom har ju Khadaffi rätt otrevliga bröder. (Okej nu blev det för mycket. Jag vet. Slutar nu. Lovar.)

Sen fick jag en idé om att det kunde vara RFSU som har en ny kondomkampanj. Jätte-jätte-säkert. Men så kom jag fram till att det förmodligen skulle få motsatt effekt. Om man ser en kondom i den storleken blir man ju antingen bara avundsjuk eller livrädd. Beroende på vilket kön man har. Inte så smart där RFSU. Om det är ni som varit i farten. Det där flygande "tefatet" som sågs för ett par veckor sedan. Var det ni också?

Men förmodligen är det bara en helt vanlig tio meter lång, svart, flygande plastkorv. Fullständigt normalt. Bara att acceptera av en snurrig hjärna på högvarv.


Titta det är sant! Den har två!