Hänt i veckorna

Och vad hände med "Hänt i advent 4" då? Undrar ni. Jo vi ställde in fjärde advent i år. Till förmån för julafton. Vi hann helt enkelt inte fira båda samma dag. Och var därför tvungna att välja. Vi tänkte först välja fjärde advent. Tända fjärde ljuset, fika och sen liksom klarrt. Men det gick inte hem i stugan. Så det blev julafton som vann.
 
Julafton firades såsom julaftnar ska firas. Med Kalle, knäck, klappar och kröt. Resten av julhelgen firades såsom rester av julhelger ska firas. Med rester av godis, rester av kakor och rester av mat. Dessa knaprade vi oss igenom under mellandagarna. Och idag drack jag upp det sista av glöggen. Som var det resterande av resterna. 
 
Nu när jag har ätit mig igenom julhelg, mellandagar, nyårshelg och trettonhelg så får jag nog skärpa till mig. Om jag fortsätter så här så kommer jag att behöva byta ut hela min garderob. Hm. I och för sig inte så dumt. Men ändå. Jag kommer inte heller att orka mer än att sitta i soffan som en säckig säck potatis. Hm. Inte så dumt det heller. Men ändå. Jag kommer helt enkelt inte att kunna fortsätta så här och äta kakor och godis och dricka vin varje dag. Hm. Som är så gott. Äsch. Jag är inget bra på det här. 
 
Och förresten. Om ni undrade hur det gick med Barry  i år. Så kan jag tala om att han skötte sig utmärkt. Vilket i och för sig beror på att vi den här gången var två mot en och dessutom hade en ny och inte lika envis julgransfot. Mutti - Barry. 1 - 1.
 
 
Kakmutti