Tipstävlingen

Trots att min FFH förbättrades till en FFF så har den nu överraskande lagt sig till med lite feber och gått över till en HFHOIEINAF istället. Hosta Från Helvetet Och Inte Ens I Närheten Av Fjuckby. Något som inte bara jag inte gillar.
 
Varje gång jag hostar skrämmer jag nämligen slag på katterna. Och jag hostar ofta. Jätteofta. Oftaofta. Stackarna. Nåja. De har i alla fall ingen hicka längre. Dessutom riskerar jag att bli utslängd från sovrummet. Inte av katterna. Utan av herr mutti. Trots att jag hävdar att mina hostningar bara är en repetitiv, snabb och explosiv utandning. Som en snarkning ungefär. Fast tvärtom. 
 
Men nu är det i alla fall dags att avslöja vinnaren av tipstävlingen. Tack alla deltagare för era finfina tips. Jag har testat allihop. Samtidigt. Vilket visade sig inte vara någon bra idé. Det borde stå en varning på citronerna tycker jag. Intas inte tillsammans med ingefära, KanJang, Esberitox, choklad och whisky. Framför allt inte whisky. Var dock mycket bra för huvudvärken. Problemet var bara att jag behövde något mot huvudvärken. Inte för.
 
Följande bidrag bidrog:
 
  1. Whisky, whisky och whisky. Ger huvudvärk pga bakfylla istället. Kanske. Om den inte håller i sig. För då var det inte bakfylla. Tack för ditt (alko)holistiska synsätt Catarina. Mycket bra tips. Framför allt om enda symptomet är huvudvärk.
  2. KanJang. Tack Anne för ett kort och koncist tips. Som faktiskt hjälper.
  3. Häxdricka. Består av ingefära, citron och honung. Tack Sussi för ett äkta husmorstips.
  4. Whisky och sömn. Tack Tomas för tipset. Även om jag hann somna innan jag tog whiskyn. Ska försöka tvärtom nästa gång.
  5. En hel radda tips: Esberitox, Chi San, Ingefärsvatten (samma som Häxdricka) samt tre glas vin & choklad. Tack Lina för ett helt gäng med tips. Särskilt det sista. Det var gott.
Och vinnaren är. Tiddelipom. Lina. Motiveringen lyder som följer. Hög kvantitet och en smakfull förening av äckligt och gott. Vinsten är. Tiddelipom. Ett högljutt tiddelipom för dig Lina. Och din blogg Lina helt enkelt. TIDDELIPOM!
 
 
 
 
Visa fler inlägg