Robot eller rubbad

Nu har vi beställt Stefans födelsedagsbiljetter. Till Sveriges historia med Måns Möller och Özz Nujen. Jo jag vet. Det ska vara ett sånt där litet tak över u i Nujen. Men jag hittar inte det just nu. På tangentbordet alltså. Så lilla u får klara sig under bar himmel.
 
Hur som helst så fick jag en fråga när jag gjorde beställningen på nätet. "Är du en robot?". Wow. Den frågan har jag aldrig fått förut. Jag har fått frågan om jag har läst villkoren. Och om jag är man eller kvinna. Men aldrig om jag är en robot. Hm. Tänkte jag. Bäst jag svarar nej. Tänkte jag. Och svarade nej. Till min glädje fick jag en grön bock. Hurra. Jag var ingen robot. Blev lite orolig där ett tag.
 
Fast det förstås. Då hade jag ju i alla fall fått en förklaring till varför jag pratar innan jag tänker ibland. Eller varför jag tänker att jag pratar fast jag inte gör det. Eller varför jag tänker att jag borde sluta tänka men fortsätter tänka i alla fall. Eller varför jag pratar högt för mig själv fast jag tänker att jag bara tänker.
 
Kortslutning kanske. Eller felprogrammering. Eller bara någon som tyckte att det där med test är väl ändå lite onödigt innan de slängde in mig i produktionsmiljön här ute i Hässelby. Och då blir ju resultatet lite skevt också.
 
Men tyvärr. Jag var ju ingen robot. Alla mina fel och brister beror helt enkelt på någonting annat. Förmodligen på en kombination av en medfödd knasighet, en under åren förvärvad knäpphet samt en åldersbetingad knarrighet. Och då bli ju resultatet lite skevt också.
 
Men jag fick i alla fall beställa biljetter. Eller som vi säger på robotska. Jag. Fick. I. All. A. Fall. Be. Ställ. A. Bil. Jett. Er. Mä. Hä. Hä. Hä.            Hä. Hä. Hä.            Hä. Hä. Hä.
 
Och erkänn nu att ni läste det där på robotska. Jag visste det. Mä. Hä. Hä. Hä.
 
 
 
Visa fler inlägg