Plåster

Om ni kommer ihåg så skulle ju Stefan få en Ipad av bilförsäljaren, som plåster på såren. Och nu har den landat.

Hela familjen sitter i soffan och slåss om att få ladda ner appar. Himla rolig pryl. Absolut en bra ersättning för tusenlapparna vi fick betala i onödan på grund av bilförsäljarens klantigheter.

Tänk så bra också att man kan surfa precis överallt. Eller, kanske inte överallt. Det är ju inte 3G på den modellen vi fick. Men hemma har vi trådlöst bredband, så här går det ju bra i alla fall. Eller, inte riktigt på alla ställen hemma. Vi bor ju i ett betonghus med inbyggd radioskugga. Men i soffan i vardagsrummet funkar det. I alla fall om man inte sitter alltför långt till höger.

Men, som sagt, roligt är det. Och den var ju gratis. Eller, det var den kanske inte. Vi fick den ju istället för de där treochetthalvttusen kronorna. Men det är väl ändå ett ganska bra pris för en Ipad. Som vi i och för sig aldrig skulle ha köpt annars.

Nu vill ju förstås hela familjen använda den en bit utanför soffan också. Så då måste vi köpa till ett trådlöst ultratunt portabelt modem. Och skaffa ett mobilt bredbandsabonnemang. Om vi sen ska bära omkring på den så måste vi ju köpa ett käckt litet fodral också. Så den inte skadar sig. Och behöver plåster på såren. För det är dyrt det.Oj, oj. Det blir dyrt det här.

Visa fler inlägg