Wienerkorvar

Gårdagen blev en dag on the road. Som vi säger här i Wien. Lämnade Kroatien och åkte en bit i Slovenien. Innan vi kom in i Österrike. Igen. Visste ni förresten att Slovenien är väldigt vackert. Jag visste inte det. Låter liksom inte så. Slovenien. Låter lite mesigt. Jämför med Kroatien. Sloveenien. KROATIEN. Sloveeenien. KROAAATIEN. Förstår ni vad jag menar? Men det var hur som helst vackert. Slovenien alltså. Vackervackert.
 
Till slut kom vi i alla fall fram till Wien. Också väldigt vackert. En vackervacker stad. Mycket promenerande har det blivit. Vi har Wienervalsat runt hela staden. Ätit Wienerschnitzel. Och druckit Wien. Trevligt. Trevligtrevligt.
 
 
På väg på slovensk väg.
 
 
Och här kommer Österrike farande.
 
 
Finfin vägvy. I Österrike. Dock fortfarande ute på vischan.
 
 
På resande fot. Med sandal på. Med bling. Börjar få lite tråkigt.
 
 
Takmålning.
 
 
Bilförare. 
 
 
Ser dock ljuset i tunneln.
 
 
För nu närmar vi oss bebodda trakter. Och bemöblade.
 
 
Storstad. Tjohej.
 
 
Den vackraste shoppinggatan jag gått på. Trots frånvaron av shopping. Eftersom varenda affär i hela Wien är stängd på söndagar. Attans. Tycker jag. Tjohej. Tycker Stefan.
 
 
Stefans dom. På Stefans plats. Stefan sa att jag också kunde hänka. Tillsammans med de andra tvåtusen människorna som också var där. Tvivlar dock starkt på att de alla hette Stefan. Eller var speciellt inbjudna. Som jag. Bedragare.
 
 
Också Stefans plats. Tydligen. Frågan är bara. Var är min plats. Muttiplatsen. 
Jagvetjagvetjagvet. I baren. Med ett glas Wien.
Visa fler inlägg