Gone pro

Jamen dåså. Så har man gått och blivit proffs. Bloggproffs. Eller ja. Det var väl inte via talang jag kvalificerade mig direkt. Eller antal läsare. Det var väl snarare via kontakter. Ingemar Bergman faktiskt.  
 
Nämen okej okej. Jag erkänner. Det var inte Ingemar personligen. Som fixade in mig i bloggproffsfacket. Jag fick helt enkelt betala en Ingemar eller två. För att bli proffs. Vissa kallar det korruption. Jag föredrar korrektion. Eller ekorrar. De är gulliga.
 
Men egentligen så är det väl kanske inte jag som har blivit proffs. Utan bara mitt medlemsskap på blogg.se. För det heter så. Pro. Yäj. Egentligen betyder det bara att ni mina kära läsare slipper reklamen. Och att jag har möjlighet att ändra designen på bloggen lätt som en plätt. Vilket kan ha medfört att min blogg har bytt utseende ett par gånger idag. Eller fem. Eller tolv. Men nu har jag bestämt mig. Så här får den se ut. Idag i alla fall. Åtminstone ett par timmar till.
 
Förutom min nyvunna proffsighet har jag även knallat runt bland alla knallar på Skälby julmarknad. Det var en av de blåsigaste och regnigaste julmarknader jag någonsin strosat runt på. Så pass att jag även slog rekord i strosighet. Det var ett strosande som på hastighetsskalan låg strax över jogging. Och strax under löpning. Vi hann i alla fall i farten få med oss en styck dörrkrans, en styck förpackning med ljus, ett styck gjutjärnsunderlägg till landet samt tre styck sura godisstänger. 
 
Och om ni undrar var nissarna kommer ifrån. Så undrar jag det också. De fanns nämligen inte där när vi köpte den. Hm. Och jag tror nog att det är samma nissar som hänger upp paket i adventskalendern som har varit i farten. De är listiga. De där nissarna.
 
 
 
 
Visa fler inlägg