Londoner

I helgen bär det av till London. Där ska Stefan och jag strosa runt på gatorna. Vi ska dricka eftermiddagste, äta små gurksmörgåsar, svinga våra paraplyer och lite då och då utstöta små "hahaa" på ett väldigt brittiskt Prins-John-aktigt-sätt. 
 
Någonstans mellan gatuvandringarna, testunderna och paraplysvingningana ska jag försöka snappa åt mig ett par shoppingmoments och några pints. Och dryck ska jag nog hinna med att beställa några i farten i alla fall. För i London så består alla drycker nämligen bara av två bokstäver. Te. Öl. GT. Så himla effektivt. Mycket smart. Tyvärr har ju inte Londonborna själva förstått hur smart detta är. De envisas nämligen med att prata engelska och inte svenska. Vilket krånglar till allting något så fruktansvärt. Både för mig och för dem. Dessutom börjar de alltid med att prata om både brunbjörnar och isbjörnar och beskriva vägen till London Zoo när jag gå in på en pub och frågar vilka sorters öl de har. Trots att jag faktiskt pratar engelska med dem. Jaja. De är konstiga de där engelsmännen. 
 
Hur som helst. Nu var ju den här resan delvis en present till Stefan på hans födelsedag. Så jag ska inte förstöra hans present med alltför mycket shopping och öl. Inte samtidigt i alla fall. 
 
Jahaaa. Är det därför de pladdrar om björnar. I London dricker tydligen alla björnar öl. Jaja. De är konstiga de där engelsbjörnarna.
 
#1 - - Jessica Högberg:

Så himla härligt med en Londontripp!

Svar: Ja visst är det! Ska bli finfint!
mutti / Cecilia Klöfverskjöld Nyberg