Nuerejuligen ellerinte

Idag köpte jag en julgran. Jorå. Det gäller att vara ute i god tid om man ska ha en finfin gran. Nu får jag ju inte hem den riktigt än förstås. Den kommer farande helgen före julafton. Fram till dess har jag bestämt mig för att bara sitta här och vänta på min gran. Så om mina kära arbetskamrater undrar var jag har tagit vägen. Så är jag väldigt upptagen här hemma. Är i väntans tider kan man säga. Med glöggen i vänsterhanden. Och en pepparkaka i högerhanden. Så mycket att göra. Så lite tid.
 
Nu tycker ni säkert att jag har fått tomtar på övervåningen. Nix. Det har jag inte fått. Det har jag alltid haft. Men så himla illa är det egentligen inte. Faktiskt. Tomtarna kryllar liksom inte där uppe. De dansar inte jenka och leker charader. Eller rockar loss och slänger ut teveapparater. De har bara en lugn och trevlig familjetillställning där uppe på sitt lilla loft. För jag har ju bara beställt en julgran på nätet. Som jag gör varje år. I slutet på oktober. 
 
Och sitta här och vänta och göra ingenting får jag väl nöja mig med att göra tills imorgon bara. Med ett glas vin i vänsterhanden. Och en retrolaktritsgrej (Käck) (Kommer ni ihåg den?) (Fast den heter Kick numera) (Beror väl på att man vill vara internationell och då blir ju ett tje-ljud och ett ä i samma ord lite överkurs för en laktritssugen engelsman) (Hur som helst köpte jag en hel låda med fjorton stycken på öob) (Hehe) i högerhanden.
 
Nä. Nu ska jag skriva julrim. Tjingeling! 
 
 
Se på fan. Jag har köpt en gran.