Melodifestivalen? Jag? Aldrig.

Nä alltså, det där med melodifestivalen är inget för mig. Vi som verkligen uppskattar musik och kultur är ju inte intresserade av något så töntigt som melodifestivalen. Nä. Det skulle aldrig falla mig in att kolla på. Som förra lördagen till exempel. När de där Samir och Viktor hoppade runt och stänkte vatten på varandra. Halvnakenfisar var de också. Eller ja. Det där vet jag ju ingenting om egentligen. Eftersom jag inte tittar på sånt där.
 
Och tänk att Anna Book blev diskad och fick sjunga sitt bidrag utom tävlan. Kul för henne i alla fall. Att få sjunga åtminstone. Och det gick ju rätt bra. Har jag hört. För som sagt. Jag vet ju ingenting om mello. Melodifestivalen. Herregud. Mello säger ju bara töntar. Förresten så ska Isaksson, Nilsson och Svenningsson sjunga i kvällens mello. Värsta trion. Kan nog bli intressant. Annars har jag hört att Isa ska vara bra också. Hoppas att det går bra för henne bara. Hon hade visst problem på genrepet. Stackarn. Ja alltså. Det var något jag råkade snappa upp bara. Jag skulle ju läsa om...eh...om den nya dramaturgen som börjat på Kungliga operan. Jorå. Så var det.
 
Men nu måste jag sätta fart. Har lite att pyssla med före klockan åtta. Plocka fram chips, godis, vin, fläkt och fjäderboa. Man får ju inte missa kvällens stora händelse. Ja ni vet. Kulturstudion på tvåan. Så ha en fin lördagskväll. Och håll tummarna för att min favvo vinner. I Kulturstudiodeltävlingen alltså. 
 
Jippi! Äntligen mello Kulturstudion!