Gott Nytt År!

Vill bara önska er ett riktigt Gott Nytt År! Inga lustigheter. Inga ordvitsar. Bara ett vanligt hederligt gott nytt år.
 
Eller ja. Vanligt och vanligt. Jag kan väl få önska er ett ovanligt gott nytt år. Ovanligt gott alltså. Inte ovanligt nytt. För nästa år blir ju lika nytt som alla andra nya år. Men ett ovanligt år skulle jag ju kunna önska er också. För det skulle väl vara trevligt. Med ett ovanligt år. Jämfört med alla andra vanliga år. Men det är klart. Har man haft det väldigt trevligt alla vanliga år så skulle ju ett ovanligt år kunna vara ganska så otrevligt. Och det vill jag ju inte önska er. Nä. Vi kör helt enkelt på ett gott nytt år. Inget vanligt eller ovanligt. Inget hederligt heller.
 
Eller ja. Hederligt är väl bra. Jag skulle ju inte vilja att någon av er blir kriminell eller så. På sin höjd går mot röd gubbe eller småfuskar på ett prov. Inte på högskoleprovet dock. Det är inte bra. Det får ni inte göra. Bara ett litet prov. Ett knäckprov till exempel. Eller ett blodprov. Inget urinprov dock. Det blir inte bra. Om någon vill att ni lämnar ett urinprov och ni fuskar, då kan ni bli avstängda. Eller så kan ni ha förhöjd äggvita i urinen utan att veta om det. Och då kanske det blir maräng om ni skakar loss för mycket på dansgolvet. Och maräng vill jag inte önska er. Eller alltså. Maräng är ju ganska gott. Men då ska man ju ha glass och grädde till också. Och bananer. Så det blir marängsviss. Nä alltså. Inte marängswish. Swish är ju sånt man använder när man vill ge bort pengar. Och pengar är ju bra. Så det önskar jag er. Mycket pengar. Och marängsviss.
 
Så Gott Nytt År på er! Med yttepyttelite kriminalitet och mycket pengar. Och marängsviss. Glöm inte marängsvissen.
 
 
Och en sak till. Det där med fyrverkerier är väl onödigt. När himlen är så fin bara som den är. Naturlighet. Det önskar jag er också. Mycket naturlighet. Både till er och himlen. 
 
 
#1 - - Kalle:

Gott nytt år, nya krafter nya tag :)

Svar: Japp, så är det. Varje dag :)
mutti / Cecilia Klöfverskjöld Nyberg