Bonusbrådis

Puh. Jag hann. Med bara två dagar kvar av året så började det ju bli lite bråttom. Men som tur var så hann jag precis. Hann vad? Undrar ni. Jo. Jag hann använda årets bonus innan den gick upp i rök. Vilket den skulle ha gjort vid tolvslaget på nyårsafton (poff). Alla ni andra som också får en skaplig bonus varje år förstår nog precis vad jag menar.
 
För har man fått en bonus på femtio pix på Hemtex och nittionio på Albrekts guld så måste man ju göra av med den. Etthundrafyrtionio kronor är inte att förakta. Eller ja. Om man i ren panik köper värmeljus med snögubbar i så kanske det är det. Något att förakta alltså. Men de var ju rätt söta ändå. Dessutom fick jag ju ett halsband och två grillvantar också. 
 
Nästa år får jag satsa på en lite större bonus. Så kanske jag kan köpa en virkad tehuva och ett par istappar i glas också. Eller något annat som jag inte behöver.
 
Näerå. Jag är inte bitter. Jag blir glad för en bonus på etthundrafyrtionio riksdaler. Jag gillar mina grillvantar och mitt halsband. Och mina snögubbsvärmeljus. Sådeså. 
 
Hjälp, släpp ut oss.
Javisst. Om elva månader. Moahaha.