Kyligt värre

Visst är det jobbigt när man har betalat för en tjänst och så får man den inte. Bara för att de som ska utföra tjänsten plötsligt börjar strejka. Förmodligen för ett bättre arbetsklimat. För det är väl det man vill ha. När man är ett element.
 
Jag har alltså betalat för värme. Via element. Och de flesta av dem här hemma levererar också. Värme alltså. Förutom ett. Som tydligen tyckte att det var för kallt i sovrummet för att vilja jobba där. Nä okej. Jag har väl inte fått tag i det smartaste elementet direkt. Han har nog inte alla getter i skåpet.
 
Först försökte jag gulla lite med honom. Smörjde honom lite. Klappade lite. Knackade lite. Slog lite. Sparkade lite. Och precis innan jag skulle slita bort honom från väggen och slänga ut honom genom fönstret så upptäckte jag en sak. Några av hans kollegor på andra sidan väggen hade börjat sympatistrejka. Inte visste jag att element var så lojala. Mot varandra.
 
Så nu har vi några strejkande element här i huset. Men jag är ingen mes. Jag har svarat med lockout. Jag vred helt enkelt av dem. Så om de ångrar sig och bestämmer sig för att blåsa av strejken och börja bli varma och mysiga igen...nana nana naaa naaa (tumme mot näsa och viftande fingrar i en vansinnigt barnslig och hånande gest). Mähähä. Mutti - Element. 1 - 0.
 
Men nu ska jag klä på mig dunjackan och termobyxorna och gå och lägga mig. Natti natti.
 
Jag. När jag slickar på en sängstolpe. Varför jag nu skulle göra det. Men ändå.