Helt veckoslut

Uj så skönt. Nu sitter jag här i ett soffhörn nära mig. Och känner mig nöjd och belåten med att både ha gjort och klarat den första tentan i mitt liv. Japp. Så obildad är jag. Nu har jag hur som helst alldeles nyssens blivit klar med höstens kurs och därmed blivit certifierad arkitekt. Igen. Verksamhetsvarianten den här gången.
 
Någon byggnadsarkitekt är jag dock inte. Då hade jag aldrig kunnat dra mig ur lördagens planerade pepparkaksbak så lätt som jag gjorde. Familjen har nämligen bestämt sig för att baka Eiffeltornet i år. Lussebullar får jag nog bara drömma om. Och drömmar med för den delen. För med sex stycken Eiffeltornsbakande byggnadsingenjörer i köket så blir det nog varken tid eller plats för några andra bakverk.
 
Tredjeadventsfika ska det bli i alla fall. Sådeså. För jag köpte en tvåliters påsilåda med glögg för ett par veckor sen. Tänkte att jag skulle ha så att det räcker till alla adventisar. Och sen glömde jag bort den. Så glögg kommer det i alla fall att bli på söndag. Nästan en hel påsilåda. Och får jag inga lussebullar till glöggen. Så är ju pepparkaka trots allt ganska så gott. Och jag har nog alltid tyckt att Eiffeltornet är onödigt högt. 
 
Mmm. Mycket bättre.