Målgång

Imorgon bär det av hemåt. Trots att vi nu åker tillbaka i tiden så är vi inte hemma förrän i övermorgon. En långlång flygresa alltså. Till och med längre än när vi åkte hit. För då hade vi ju medtid. Nu när vi får mottid så är det ju inte konstigt att det tar längre tid. Eftersom vi inte har tiden i ryggen menar jag.

Det har varit finfina veckor här i KL. Men det ska trots allt bli skönt att komma tillbaka till sin egen tidsålder. Och till sin familj (älskar er). 

Imorgon avslutas också Den Stora Tävlingen. Då korar vi vinnaren av shopping. Det är faktiskt ganska jämnt. Men som det ser ut nu leder Björn, jag ligger tvåa och Marie trea. 

Nu trodde ni förstås att jag enkelt skulle vinna detta räjs med tanke på min finfina start i China Town. Men nej. Björn har istället hållt ett jämnt och högt tempo och kom därmed ikapp. Och gick om. Marie har dock överraskat flera gånger och är absolut inte ute ur matchen. Det ska bli spännande imorgon på flygplatsen. För med taxfree kan allting hända. 

Han låg efter i starten...


...kom ikapp...


...och gick om. Yääy! And the winner is...?  To be continued.

Jorå. Det är sånt här vi roar oss med på kvällarna. När vi sitter på balkongen och äter chips. Och dricker...öh...saft. Och leker med pippifåglar.