Chilldag

Efter en välarbetad arbetsvecka var vi väl värda en vilodag. Tyckte vi. Och åt en god och sen lukost. Alltså en blandning av lunch och frukost. Något jag kommit på alldeles själv. Pröva någon gång så får ni se. Men kom ihåg vem ni fick höra det ifrån först.

Efter lukosten tillbringade vi resten av dagen vid poolen. Uthällda i var sin solstol. 

Kvällen spenderade vi tillsammans med mycket trevlig malaysisk arbetskamrat med mycket trevlig fru på en mycket trevlig koreansk restaurang. En restaurang där man satt på golvet vid låga bord och fick maten grillad direkt vid bordet. Så mycket mat att man skulle kunna sitta och äta i flera timmar. 

Och det är precis vad man gör om man är tre svenska fyrtioplussare som sitter skräddare och äter med pinnar. Det kan ju inte ta annat än flera timmar. Både att äta och att ta sig upp igen. Men väldigt gott var det. Och trevligt. Trevligtrevligt.

Nu är det nattinatti. Och så blir det förmodligen lukost, pool och restaurang imorgon också. Så praktiskt. Då kan jag ju bara köra en repris. Och så kan jag ju passa på att texta den också. För alla mina blinda läsare menar jag.


Den obligatoriska fotbilden. Trodde ni. Men den var faktiskt inte obligatorisk. Fötterna ställde upp helt frivilligt.