Tajm flajs

Veckodagarna fladdrar förbi lika snabbt som en sladdrande padda pladdrar. Nyss var det måndag och nu är det fredag. Och jag kan ge mig på att det är måndag innan jag hinner blinka.
 
Men före dess så ska herr och fru Mutti ta en helgtripp till Vaxholm för att fira silverbröllop. Lite i förtid dock. För det är inte förrän på tisdag som det är tjugofem år sen som vi nervöst darrade fram handihand i Kungsängens kyrka.
 
Och trots att även åren precis såsom veckodagarna fladdrat förbi så har vi hunnit med en hel del. Fått fyra finfina flickor. Bott i andra hand, i bostadsrätt, radhus och villa. Haft katter, kaniner, marsvin och hamstrar. Och pälsdjursallergi. Jobbat övertid, heltid, deltid och nolltid. Chillat på charter, i tält, husvagn och stuga. Haft det roligt, hektiskt, knapert och oknapert. Och helt ärligt förfärligt härligt.
 
Allt detta på bara tjugofem år. Så tänk vad mycket vi kommer att hinna med de kommande tjugofem. Trots att tiden går fort. Och veckodagarna fladdrar förbi lika snabbt som en sladdrande padda pladdrar.