En finfin visbysk helg

Efter en solig och en regnig och en solregnig dag, får vi nog vara ganska nöjda med vår Visbyhelg. Eller väldigt nöjda till och med. Nöjdnöjda.
 
Vi har hunnit med ganska mycket. Vi har ringat in ringmuren. Både på insidan och utsidan. Vi har gått kors och tvärs och hit och dit genom hela Visby. När vi stötte på muren vände vi och gick i en annan riktning. Som en kula i ett flipperspel ungefär. Vi har köpt visbyska saker. Och ätit visbysk mat. För O'Learys är väldigt visbyskt tror jag.
 
Vi har varit på ett visbyskt museum och tittat på visbyska skelett, skatter och andra fornfynd. Vi har ätit visbysk glass. Mer glass. Och ännu mer glass. Och massor av laktospiller. Vi har varit inne i en visbysk ostaffär som luktade prutt. Där köpte vi en hel kasse visbyska saker. Men ingen ost.
 
Och nu har vi kommit hem igen. Till vårt hässelbyska hem. Och till en katt som var lite putt på sin matte. Som varit borta från honom så länge. Både katt och hamster har dock tagits hand om av en finfin och snällsnäll kattvakt. Och nu har den hässelbyska katten tagit matte till nåder igen. Efter att ha blivit kvitt genom att bajsa på hennes huvudkudde. Trodde vi. Men det behövdes tydligen inte. Men men. Vi får se. Än så länge är det inte för sent att hitta en liten hässelbysk katthämnd här någonstans. Bäst att kolla under kudden när man ska gå och lägga sig. 
 
 
 
Tre finfina visbyska turister på en liten visbysk mur ovanför de visbyska takåsarna och det visbyska havet.