Årets första födelsedagsdag

Imorse blev det födelsedagsväckning med födelsedagssång och födelsedagspresenter. Eftersom Johanna har...tadadaa...födelsedag. Och ja alltså. Imorse och imorse. Snarare inatt. Eftersom Stefan åker till jobbet tidigare än morgontidigt så blev det väckning klockan fyra. Och ja alltså. Födelsedagssång och födelsedagssång. Snarare kråksång. För mer än ett kraxande kan man nog inte kalla ljuden vi åstadkom imorse. Inatt. Även om vi faktiskt sjöng stämsång. En sång som vem som helst skulle kunna stämma oss för. 
 
Efter det fina kraxet i kråksången och presentöppningen, så lämnade vi Johanna så att hon fick somna om. Tillsammans med högar av prassligt presentpapper och snurredruttiga snören. Samt en styck nyväckt och lekfull kattunge. Någon ytterligare sömn blev det alltså inte för födelsedagsbarnet. Vilket även kan bero på att vi hade passat på att ge henne en rolig och högljudd leksak som hennes lilla kattunge kunde roa sig med. Ungefär som att ge ett trumset till barnbarnen. Mähähä.
 
Tyvärr somnade inte heller jag om. Vilket inte berodde på att jag hade en pigg och lekfull kattunge hoppandes på mig. Utan på att min sömn helt enkelt hade bestämt sig för att det minsann fick vara bra för idag. Den ångrade sig dock framåt lunchtid. Men det var ju så dags då. Mäh! Sa jag. Och gav den på moppo med en lunchshopping och två koppar kaffe. Nu så här i fåtöljen efter en god födelsedagsmiddag på trevlig restaurang, så har jag och sömnen till slut kommit över våra meningskiljaktigheter. Vilket innebär att jag nu önskar er alla en god natt. Och Johanna en fortsatt finfin födelsedagskväll.
 
Puss och kram och grattis Johanna!