Sommaruppehåll

Uppmärksamma läsare har kanske noterat att jag inte varit så uppmärksam som inte uppmärksammat att alla uppmärksamma läsare kanske inte har semester samtidigt som en viss ouppmärksam bloggare. Mutti har alltså helt hänsynslöst haft semesterstängt.
 
Jag hade egentligen tänkt att jag skulle ta in en sommarjobbare. En skollös skolungdom som kunde hålla bloggen igång under semestern. Men det var ingen som sökte. Lönen visade sig inte vara tillräcklig för dessa giriga små tonåringar. Annat var det på min tid. Då hade man skuttat runt som tiddelipom av glädje om man fick en sån finfin ersättning för ett så enkelt jobb. Fri tillgång på muffins och latte. En riktig höjdarlön för muffinsochlattetörstande sommarvikarier. Inte ens när jag höjde lönen med en påse Dumlekolor så var det någon som svarade. Suck.
 
Jajagsägerdådet. Dagensungdom. Men lika bra är väl det. Hade kanske inte varit en muttibloggläsares högsta önskan att läsa om ögonfransserumtester, olika ankläppsposer och illasmakande små nyttiga frön som bara måste knapras på om man vill vara ploppenpoppis. Så semesterstängt fick det bli. Sådeså.
 
Jamenasså. Jag fattar inte vad det är för fel på ankläppar. Suck.
 
 
Så vad har jag gjort under sommaren då. Kanske någon där ute undrar. Jomen det ska jag berätta. En annan dag. Jag kan i alla fall berätta vad jag gjorde igår. Då blev jag och Herr Mutti plötsligt oförmyndare. För då fyllde vår yngsta dotter Sara arton år. Lilla söta pludderutti. Som har blivit vår stora söta pludderutti istället. För Sara. Du kommer alltid att vara vår söta pludderutti. Ända tills du blir lika gammal som jag. Då kan du få bli vår söta pluddemutti istället. Så grattis på födelsedagen igen Sara. Älskar dig.