Lämnar boet

Igår var det dags att knuffas ut från boet. Flytta hemifrån. Nu går det inte längre an att vara hemma. Tyckte vår yngsta dotter Sara. För hon ska faktiskt ha tjejmiddag. Och då kan väl inte två stycken föräldrar lunka runt här och bjuda på saft och bullar. Nä. Vi fick helt enkelt flytta ut ur huset mellan klockan sjutton och tjugotreochtrettio.
 
Och inte hade vi väl något emot det. Vi fick oss en lång och härlig promenad inklusive fika i Hagaparken. Träffade på en gammal klasskompis som vi inte sett IRL på tjugo år. Mycket kul. Kulkul. Sen shoppade vi lite. Koftor till mig som vanligt. Och skor till Stefan som ovanligt. Åt lite. Och så avslutade vi med bio. Maze runner. En hel salong full med flera ton åringar och cirka etthundratrettio kilo överåringar. Det var i och för sig en ganska bra film. Men jag är antagligen inte mogen för en sådan film. Snarare övermogen. 
 
När vi kom hem så var både kök och vardagsrum mer välstädade än när vi åkte. Och Sara och hennes tjejkompisar verkar ha haft det riktigt bra. Precis som vi. Så lite utknuffande ur bon då och då skadar nog inte. 
 
Fast tvärtom alltså