Händelsefattigt

Ja här händer ju inte så himla mycket. Trötta familjemedlemmar ligger kors och tvärs i varenda soffa och säng här i huset. Tydligen kan man snarka i kanon också. Ja alltså. Inte kanooon. Utan kaaanon. En väldig skillnad faktiskt. Varför skulle man ligga och snarka i en kanon. (Kanooon.) Skulle väl vara rätt så dumt. Kanondumt.
 
Hur som helst är dagen ganska händelsefattig. Om man inte räknar vikning av tvätt som en stor och viktig händelse. Fast i och för sig så har ju Leonard och Lennart namnsdag idag. (Grattis pappa!). Och det är ju en stor händelse för dem. Alla Leonardar och Lennartar. Kanske. Om de firar namnsdagar. Vilket vi är lite dåliga på i den här familjen. Mina barn vet nog inte ens när de har namnsdag. Jag tycker nämligen att alla kan få fira lite varje dag. Istället för bara en gång om året. Fira att man heter något som är bra. Och framför allt fira att man är något som är bra. 
 
Det är inte Björn idag. Men jag firar ändå. Att jag är bra. Så pass bra att jag förtjänar en liten tupplur. Eller björnlur.