Syrebrist

Det blev kanske lite mycket headbangande i går. Huvudet hämnades nämligen på mig idag. Med en rätt hyfsad eftermiddagshuvudvärk.
 
Men förmodligen beror den inte på headbangande. Utan på min kalender på jobbet. På sista tiden har det nämligen varit väldigt ont om luft i den. Kalendern har fått syrebrist helt enkelt. Så pass mycket att den faktiskt riskerar att drabbas av men för livet. För om den ska fortsätta på det här viset så tänker jag nämligen elda upp den. Men eftersom kalenderjäveln saknar syre. Så lär den väl inte ens kunna brinna. Jag får helt enkelt lägga pyromanplanerna på hyllan och istället inse att kalendern inte bara lever på syrefri höjd i det blå utan även finns i molnet. Vilket innebär att även om jag skulle elda upp hela min laptop. Så kommer kalendereländet finnas där imorgon igen. Återuppstånden som Fågel Fenix. Och lika full och ful som dagen innan.
 
Nä. Det finns faktiskt bara en sak att göra. Att skärpa till sig. Och gå bärsärkargång med deleteknappen istället. Säga nej lite då och då. Mer skaka på huvudet. Mindre headbangande. Och ska kalendern bli full igen. Så får det bero på möten som jag har bokat. Med mig själv. Sådeså. 
 
Mer luft åt folket. Och kalendrarna.