Laddning pågår

Förra veckan innehöll ingen bloggskrivning. Endast sjukskrivning. Energin i kropp och knopp räckte till massor av aktiviteter. Som att sova, vila, ligga ner, sitta upp, titta på teve, äta, ligga ner, vila och sova. Men inte till att blogga.
 
Men nu är det ny vecka. Och ny energi. Än så länge dock endast som ett en-komma-fem-volts-batteri. Av storlekken AAA. Men även ett batteri vill ju växa och bli stort. Så i slutet av veckan så satsar jag åtminstone på ett fyra-komma-fem-volts-batteri. Ni vet den där stora klumpen med två flärpar på toppen. Som man satte tungan på när man var liten. För att få lite mer spänning i tillvaron. Eller ja. Ni kanske inte gjorde det. Men jag gjorde det. En gång. 
 
Till nästa vecka har jag ett nio-volts-brandvarnar-batteri som mål. Och tänk. Inför jul kanske jag är så laddad att jag springer runt som en Duracellkanin och köper julklappar samtidigt som jag sjunger Hej-tomtegubbar-slå-i-glasen-och-låt-oss-lustiga-vara, blinkar som en julstjärna och fnissar som en glöggfylld tomtenisse. Eller vänta. Det gör jag ju inför varje jul. Ja ja. Jag gillar jul. Helt enkelt.
 
Och förresten. Om jag nu lyckas med mitt mål till slutet av veckan. Så vill jag varna er. För om någon sätter tungan på mina flärpar. Så blir det inte lite mer spänning i tillvaron. Snarare en rak höger. 
 
Men vadå? Jag har tråkigt ju.