Sötsug suger

Sitter här och är så vansinnigt sötsugen. Har allvarliga funderingar på att bryta mig in i ett påskägg som har dröjt sig kvar. Paniktrycka i mig några halvhårda skumharar och halvmjuka karameller. Men nej. Det är onsdag idag. Och det är ju ingen godisdag.
 
Det var det inte igår heller. Då satt jag här och var precis lika vansinnigt sötsugen. Till slut fyllde jag ett glas med frysta blåbär och slevade i mig. Det var gott. Och kallt. Förutom ilningar i tänderna fick jag roligt blå läppar. Det kan man ha lite kul åt en stund. Dessutom blir det en finfin färg på tandkrämsspottet när man har borstat tänderna. Så blåbär skulle passat smurfbra nu. Om jag bara inte hade tagit blåbärspåtår igår. Så att det bara finns sju blåbär kvar. Räcker om man är småsinnigt sötsugen. Inte vansinnigt sötsugen.
 
Okej. Sju blåbär räckte för att få en finfin smurftunga i alla fall.
 
Fortfarande vansinnigt sötsugen. Så då har jag bara två val. Ett. Jag bestämmer att det är lördag idag. Och något liknande har jag ju försökt förut. Gick ju ganska bra då i alla fall. Trots att chefen kanske inte var helt med på det där med lördag. På en torsdag. Två. Jag bestämmer att onsdag är en godisdag. 
 
Jösses. Så bra jag är på att bestämma vilka val jag har.
 
Ja vad säger man. Kunde ju bara sluta på ett sätt.