Murmeldjur

Har åkt kabinbana upp till tretusen meters höjd. Tagit snöselfie. Ätit gulaschsoppa till ett glas rödvin. Spanat efter murmeldjur. Åkt kabinbana tillbaka ner till tvåtusenfemhundra meters höjd. Åkt tefat. Spanat efter murmeldjur. Åkt kabinbana tillbaka ner till tvåtusen meters höjd. Spanat efter murmeldjur. Hittat får. Åkt kabinbana tillbaka ner till tusen meters höjd. Spanat efter murmeldjur. Hittat två trötta björnar. På en djurpark. Den allra tröttaste björnen hängde dock på väggen i restaurangen där vi åt middag. Stackars björnar. Vad har de gjort för ont.
 
Och vad har jag gjort för ont. Som inte får se ett endaste murmeldjur. Inte ens i inhängnaden i djurparken. Nu när vi är i det murmligaste murmeldjurslandet av dem alla. Mer murmeldjur till folket. 
 
Snöselfie
 
 
 
Heeelt okej utsikt på den här lunchrestaurangen. Dessutom gratis wifi. Som ni ser på gamnackarna. Dock inga murmeldjur. Varken i eller utanför restaurangen. Eller i maten. Hoppas jag. Men gulaschsoppan var god i alla fall. Med eller utan murmeldjur.