Mäh!

Mäh! Vart tog hon vägen? Undrar ni säkert. Hon som varit väck i flera veckor.
 
Jo. Det kan jag berätta. Hon har varit på jakt efter ljus och energi. Och eftersom förra månaden var den gråaste och ljusfattigaste månaden i mannaminne. Så gick jakten på ljus fantastiskt inte alls bra. 
 
Den fortsätter dock. Jakten alltså. Inte november. (Tack och lov). Jag tänder ljus överallt här hemma och hoppas på att suga i mig både lite ljus och energi från alla små lågor. Ända tills jag insåg att de små jävlarna äter upp allt mitt syre. Vilket innebar att det enda jag blev av allt mitt ljuslågesniffande var yr och syrefattig. Så nu nöjer jag mig med att titta på dem. På avstånd. 
 
Och så äter jag supergröt på morgonen. Jo. Den heter så. Kanske för att man får superkrafter. Stålmutti. Eller så är det bara för att den är nyttig och ger energi. Får hoppas på det i alla fall. Annars tänker jag anmäla herr Paulún för falsk marknadsföring. Superfalsk.
 
Nu hoppas jag på att en ledig onsdag så här mitt i december kan göra lite nytta också. Superonsdag. Nästa vecka gör jag samma sak. Dubbelsuperonsdag. Och sen är det jullov. Vilket kan bota det mesta. Säg vad inte lite julklappar, Kalle Anka och knäck kan göra. Underverk. Och tappade plomber. Och funkar inte det heller. Så tänker jag anmäla herr Tomten för falsk marknadsföring. Superfalsk.
 
Det gäller att hitta ljuset inne. När det är grått ute.
 
#1 - - Oslofru:

Hihi ja, tappa en och annan plomb får man nog räkna med mellan knäcken ;) hihi

Svar: Ja man kanske skulle hålla sig till lättuggat godis som choklad..sås. Eller nåt. :)
mutti / Cecilia Klöfverskjöld Nyberg