Loppisploppis

När katten är borta dansar råttorna på bordet. Eller som man också kan säga. När Stefan är borta går vi på loppis. Solvalla bakluckeloppis. Here we come.
 
Väckte några halvt medvetslösa sommarlovsfirare vid den okristligt tidiga tiden tio. Sen drog vi iväg som en hop påbordetdansande råttor. Väl framme konstaterar vi besviket att de flesta som skulle ha rensat ut förrådet och givit sig hit för att sälja prylar förmodligen ligger hemma i soffan och kvider av midnattsloppsträningsvärk. Eller nåt. För inte fanns det många bakluckeloppisbakluckor öppna inte.
 
Efter fem minuter hade vi dock händerna fulla med två caféstolar, ett bord och en styck matchande blomlåda. Och så var bagageutrymmet i vår lilla Yaris fullt. Hoppsan. Men det visade sig att det trots allt även gick att få plats med ett pussel, en väggklocka, tre katt-tavlor, en trådkorg och en servetthållare.
 
Servetthållaren är vi dock osäkra på. Om det är en servetthållare. Det står "Napkin" på den nämligen. Och enligt Sara och Johanna så betyder det blöja. Men det skulle ju vara jättekonstigt. Att ha ett ställ för blöjor. På matbordet dessutom. Så vi bestämde oss för att det betyder servett. Och blöja. Så får man helt enkelt välja i vilken ände man ska placera servetten. 
 
Trådkorg. Och blöjhållare.