präppöräjsjön

Någonting är på gång. Mystiska förberedelser sker här hemma. Förberedelser för någonting stort.

Vad betyder det? Att jag bara inte kan låta bli att rensa i alla garderober, skåp och lådor här hemma. Att jag varje ledig dag söker upp något litet orensat område här hemma. Och kastar bort saker. En ensam strumpa. En dålig bok. En alldeles för hög elräkning.

Idag till exempel så var det badrumsskåpets tur. Eller otur. För jag är hård när jag rensar. Inte att leka med (för jag är...stålmuttiii). Dammiga gamla tuber och onödiga burkar åkte allvärldensväg. Rynkkräm till exempel. Vem behöver rynkkräm? Jag har tillräckligt många rynkor ändå.

När jag var klar så slog det mig. Det finns ett högre syfte med mitt rensande. Ett mål som hittills inte varit så klart. Men nu ser jag det. Lika tydligt som vår insnöade brevlåda. Jag håller på att förbereda mig. Skaffa ytterligare utrymme. Inför den tillökning som snart väntas. 

Så säg grattis till mig. För det är enkelt meningen, låt oss säga förutbestämt, att jag ska ut på stan och shoppa loss nu. Köpa nya vårkläder. Nytt smink. Ny ansiktskräm (nej inte rynkkräm). Nya dukar och påslakan. Och nya strumpor. Allt som behövs för att fylla det tomrum jag skapar varje gång jag rensar. Javisst är det så. Det känns så självklart nu.

Fy tusan vad skönt att jag kom på det! Eller hur Stefan?


Kan knappt bärga mig. Tror jag ska gå och rensa lite i Stefans garderob också.
Så att jag får lite mer plats för mina nya kläder. Tiddelipom!

#1 - - Sofia:

ååååh rooooligt :D