Istider

Idag har vi söndagspromenerat på isen här nedanför. Och jag är så förundrad. Det var verkligen fantastiskt. 

Ja, alltså, nu tänker jag inte på den blåa himlen, den strålande solen och att det var alldeles vindstilla ute på isen. Utan på att vi fick med oss både Sara och Johanna. På en promenad. Helt utan hot. Inte ens några mutor. De bara följde med när vi frågade. Fantastiskt. Mycket sällsynt. "Passa på att andas ordentligt ungar, för så här mycket frisk luft lär ni inte få på länge." Sa jag. "Hrmfp". Sa barnen.

Den här helgen har jag också varit duktig och inte rensat eller sorterat någonting. Ja, eller, litegrann kanske. Men bara i mössochvantlådan. Och jag har bara tvättat en maskin tvätt. Eller två. Jaja. Okej. Tre då. Utöver det har vi åkt iväg och fikat tillsammans med Ida. Det var trevligt. Semlan boade in sig fint i magen och trivdes gott i flera timmar efteråt.

Vi tittade också in i den största sportbutiken jag någonsin sett, Decathlon i Bromma. Där kunde man testa i princip all typ av sportutrustning innan man köpte den; pingisrack, innebandyklubbor, fotbollar, cyklar. Jag funderade på att fråga vem jag kunde testa prickskytte på. Men det gjorde jag inte. Man vill ju inte verka otrevlig. Hur som helst slog vi på stort och spenderade hela trettio riksdaler på två paket nya flashiga vingar till våra dartpilar. Fast testa dem först, det fick vi minsann inte. Hrmfp.Fotograf: Johanna