Onsdagspromenad

Fint väder idag så jag tog en liten promenad. Alldeles för mig själv. Men det skulle varit kul med sällskap. Så vill ni följa med?


På väg ut till strandpromenaden.Ja...strandpromenaden då'ra.På väg från...gissa vad...strandpromenaden.Upp mot Riddersviks gård, förbi kolonilotterna.På väg från Riddersviks gård. Lite svårt att se kanske, men allra längst bort
står bussen vid min åkatilljobbetbusshållplats.Nu går vi rakt igenom den lilla parken vid Folkets hus. Ni vet där varulvarna
skuttar i buskarna. För nu är vi inne på min gåhemfrånbussenväg.
Jag passar på att posta ett brev i lådan där också.Bort ifrån varulvstrakterna och in på vägen till höger där framme.Nu är vi tillbaka på min gata. Vi tar vägen till höger, så kommer vi till vår baksida.Hemma igen. Allra längst ner bor äldsta dottern Ida. Vi bor på våning två och tre.
Längst upp bor mina föräldrar. Muttimutti och muttivati.

Kul att ni ville följa med på min promenad.

Och nej. Jag har inte blivit hackad. Även om det är svårt att tro att jag varit ute och gått på promenad. Alldeles frivilligt. Och dessutom fotograferat. Och skrivit ett blogginlägg om det. På ett ganska seriöst sätt. Och...ja...jag kanske är hackad trots allt. Inte min dator då. Men min hjärna. A brain hacker. Wou. Exajting.

#1 - - Anonym:

Det var väldans vad dött det var på din promenad...törs folk inte gå ut i dina hemtrakter? Annars hade du kunnat komma över till mig och promsat - här är det både vovsar, folk och promenadsällskap :-)

#2 - - :-) Catarina:

...kanske inte ska vara allt för ruggig och hemlig.

#3 - - Mutti:

Catarina: Misstänkte nästan det. Det var det där med vovsar som avslöjade dig :)Och visst var det folktomt, förstår inte varför alla människor ska jobba och stå i så här mitt på dagen en onsdag. Eller hur?