turkosa elefanter

Var jag trött imorse eller? Jorå. Det var jag. Vaknade inte vid tio. Blev väckt vid tio. Annars hade jag säkert fortsatt sova fram till helgmålsringningen. 

Idag gjorde jag, syster och systerdotter en prylrensningsinsats bland en vansinnigt massa saker som kommer från vår farmor. Sparas, säljes, skänkes, slänges. De fyra S:en. Prylrensarnas heliga regel. 

Läkarmissionen blir nog glada. Och själv fick jag välja någonting som jag allra helst ville ha efter farmor. En farmorssak. Jag behövde inte fundera så länge. Fastnade för något direkt. Visserligen blir jag lite förvånad över mig själv. För jag valde en turkos elefant. Och en lika illturkos häst. 

Visst, visst. De är kanske inte min stil. Men jag gillar dem. Jag vet inte varför. Det bara är så. De förtjänar helt enkelt att bli omtyckta av någon. Trots att de är turkosa. Och så är de är mina farmorssaker. Det är nog därför jag gillar dem.Titta så glad han är. Och turkos.
#1 - - anne:

Jag förstår precis, jag har en skamfilad björn som är min farmorssak <3.

Kram

#2 - - Mutti:

Kram till dig också Anne.

Ps. Min elefant hälsar till din björn.

#3 - - camilla:

Åh vilken fin liten elefant!

Såg den på googles bildresultat.. och PANG!!

Jag har ju en liknande...

visst är dom söta..http://jeanpilla.blogg.se/2011/october/home-sweet-home.htmlscrolla ner lite till 5:e och 6:e bilden...dom är ju så fina!