För sjutton gubbar

Vad är det med oss och pumpar?

Förut var det vår värmepump som krävde läkarvård. En missnöjd patient och dess ägare fick efter några försök ändå ordning på det hela till slut. Nu är det en IFÖ avloppspump till en duschkabin som mår tjyvens. Orsak: det fastnar hår i den så den slutar gå. Detta trots att vi använder den medföljande silen och gör allt som man ska. 

Kära IFÖ. Är det en stor överraskning för er att människor har hår på kroppen? Kanske har vi missuppfattat användningen av duschkabinen och pumpen. Kanske är det så att den endast är till för tibetanska nakenhunder och skalliga män utan hår på bröstet (eller någon annan del av kroppen för den delen)? Är det möjligtvis en sådan som har kontruerat pumphelvetet? I så fall; hund eller skallig man?    

Att vi sen får faktura på läkarbesöket och inte ett enda svar på våra arga mail till IFÖ, gör mig så smurfigt (ja, de små blå finns kvar) arg. Hur som helst kommer vi varje månad att behöva montera bort pumpen, plocka isär den och försöka få bort de hårstrån som lindat sig runt snurrmojängen som kärlekskranka klängrankor.

IFÖ suger. Förutom deras avloppspump.


Tomater som ska kastas på IFÖ.
Och vet ni vad? Jag tänker inte öppna den först.