Märkt för livet

Läste i tidningen häromdagen att de anställda (kvinnorna) på ett norskt företag måste ha ett rött armband på sig när de har mens. Så att chefen kan ha överseende med lite fler toalettbesök än vanligt.

Toppen. Väldigt högt i tak där. Vänta...är det inte det som kallas...mobbing? Eller diskriminering kanske. Vad jag vet så är i alla fall de allra flesta som har mens kvinnor. I och för sig kan vissa män bete sig som om de ständigt har PMS (PåMinner om Satan). Men blod. Nej. Det skulle de aldrig klara av. Då skulle de svimma. 

För jämlikhetens skull så tycker jag att även män på detta norska företag ska märkas upp på samma sätt. Rutten i magen? Brunt armband. Funkar även på de med mundiarré som snackar bort större delen av arbetstiden. Sen har vi rökarna. Ja, inte de den förra kategorin släpper, utan de andra. De med den legala ursäkten att ta paus varje timme. De kan gott få ett svart armband. 

Sen tycker jag att chefen på det företaget ska föräras ett alldeles speciellt armband. Eller varför inte en huvudprydnad istället. En strut. Så att alla anställda kan ha överseende med att han är dum i huvudet.Dumstrut
#1 - - Sara<33:

Jag trodde inte det funkade om man målade över:P

#2 - - Lolo:

F.....n vad du är rolig!!!! Jag gillar din humor:D

#3 - - Mutti:

Jag brås på dig :D